Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-22-83835857
Факс: + 86-22-28428089
Е-маил: админ2@цо-воркинг.цом.цн
Додати: 2-2702 Јингцаи Мансион Дагунан пута бр.459 Хеки Дистрикта, Тиањин Кина
Веб: ввв.цвкстеелпипе.цом
Dom > О нама

О нама

公司简介About us0.png

Наша историја

Тиањин Цо-Воркинг Девелопинг Цо, Лтд је основан у септембру 2008. Наша компанија сада запошљава 200 запослених од којих 50 професионално техничко особље. Наша компанија је свеобухватни челични произвођач који интегрише производњу, прераду и трговину све у једном. Простори компаније налазе се у највећој кинеској бази за производњу челика на Менгцун Хуи националној аутономној жупанији, која је позната под именом "Округ лакота и постављање цеви у Кини". фокусирали смо се на производњу бешавне челичне цеви, челичне цеви заварене челичне цијеви, челичне цијеви од спирале, ЈЦОЕ челичне цијеви, поцинковане челичне цијеви, арматуре за заваривање цијеви, прирубнице и тако даље. Наша компанија је успоставила солидну мрежу пословних веза са глобалним предузећима. С нестрпљењем се радујемо сарадњи с вама.Наша фабрика

Тиањин Цо-Воркинг Девелопинг Цо, Лтд покрива површину од цца. 40,000м2. Наша компанија сада поседује 12 производних линија. Годишња производња је 500.000 тона. Имплементација система управљања квалитетом ИСО9001-2000 на свеобухватан начин. Велику пажњу поклањамо квалитету челичне цеви, напредним начином прегледа, ултразвучним тестом на мрежи и ван мреже, челичном равном глодалицом за глодање главе, хидрауличким тестом, као и центром хемијског састава матичног метала и механичких својстава и тако даље.Наш производ

Компанија може израдити све врсте спецификација челичне цеви према стандарду АПИ, АСТМ, ЕН, ЈИС, БС, Дин, ГБ и тако даље. Челик Граде: Гр.А. Гр.Б, Кс42 Кс80, С235, С355, СТ33, СТ37, СТ52 итд.

Величине могу производити (1/8 "-32") дебљину зида (0,5-50мм) безшивне челичне цијеви. Пречник (1/8 "-24") дебљина зида (0,5-20мм) (ЕРВ) електрична отпорност заварене челичне цеви, пречник (18 "-48") дебљина зида (8,0-60мм) (ЛСАВ / ЈЦОЕ ) линија цијеви равна, пречник (24 "-100") дебљина зида (8.0-60мм) Т-заварене цијеви.

Такође можемо произвести серију индустријских цијевних прикључака високих и средњег притиска у различитим спецификацијама, као што су лактови, редуктори, чизме, поклопци цеви и прирубнице. Наша опрема за тестирање и откривање је довољно савршена за хемијску анализу, металне анализе, физички експеримент, не-деструктивну инспекцију и тако даље. Годинама смо инсистирали на теорији менаџмента квалитета прво, стално побољшавајући нашу вјештину. Производили смо доста квалитетних производа за индустрију, укључујући електричну енергију, хемију, петрохемију, апотеку, котларницу, грејање и бродоградњу. Такође можемо развити нове производе у складу са захтевима наших клијената.


Апликација производа

Примјењују се на нафту, природни гас, бродоградњу, хемијску индустрију, заштиту животне средине, котао, конзервансу воде, електроенергетску индустрију, челичну конструкцију, грађевинску и другу индустрију.


Наш цертификат

добио је сертификат ИСО9001-2000 за међународни систем управљања квалитетом и АПИ 5Л сертификат и АПИ 5ЦТ сертификат одобрен од стране Америцан Петролеум института.


Опрема за производњу

Ми смо углавном опремљени са топло ваљаном машином за пробијање, интерактивном машином за хладно вучење са двоструком шипком, аутоматском ваљком за ротациону цев, машином за исправљање цеви, пећницом за хлађење не-водом за хлађење и осталом помоћном опремом као што су машине за обраду површине и премазе. Постоје детектори за све врсте физичких и хемијских испитивања и експеримената, а такође имамо и детекторе отварања струје и ултразвучне детекторе за грешке у високим, средњим и ниским притискама у бешавној цеви у лабораторији. Напредне методе испитивања и савршена опрема ће задовољити све захтеве теста за производе.


Тржиште производње

Наши производи се извозе на Блиски исток, Југоисточну Азију, Европу и Америку са добром репутацијом.Наш сервис

Наша компанија задржава принцип интегритета, прво купца. Захваљујем новим и старим купцима по најквалитетнијој, најнижој цени, најсавременијој сервисној продаји! Верујемо да ће Тиањин Цо-Воркинг Девелопинг Цо, Лтд имати светлу будућност.